zaterdag 31 mei 2014

BEN & JERRY'S
Vanmiddag kwam mijn vriend gezellig langs, we hebben hier gegeten en zijn daarna naar het park gegaan. We hebben gewandeld, heel veel gekletst en aten ondertussen Ben & Jerry's .. Jammie! Morgen hebben we niks in de planning, hebben jullie nog leuke tips voor een leuk dagje met je vriend op zondag?

vrijdag 30 mei 2014

NEW OUTFIT
Na een lange werk dag ging ik om 6 uur even de stad in. Heel toevallig liep ik tegen deze broek aan die ik al heel lang zocht. Ik kocht er een simpele top bij en een armband. Laat de zomer maar komen!

woensdag 28 mei 2014

BLUE
Vandaag ben ik vrij, samen met mijn vriend en zijn broer gingen we naar de outlet in Bataviastad. Heel lang geleden had ik al een blauw vestje gepast hier in de stad, maar ik liet hem hangen omdat ik 'm toch wat te duur vond. En daar hing die vandaag, 10 euro goedkoper, dus vandaag kon ik 'm niet laten hangen hihi. Vanavond ga ik series terug kijken en tijdschriften lezen. Heerlijk met dit weer!

zaterdag 24 mei 2014

GIETHOORN
Als je een gezellig dagje weg wil, maar je weet niet waarheen, ga dan naar Giethoorn! Wat een super mooi dorpje daar, echt een prachtige omgeving, waar je zowel kan gaan wandelen als een bootje huren om te varen, leuke winkeltjes en restaurantjes. Wij hebben het echt heel leuk gehad. We liepen eerst even rond en huurden daarna een bootje, we hebben 2 uur gevaren. Het was helemaal niet druk, dus we konden lekker doorvaren. Na het varen had mijn vriend een picknick geregeld, hij had allemaal lekker en gezonde dingetjes gehaald .. super lief. We hebben ergens op een rustig plekje bij het water gepicknickt. Vervolgens zijn we nog even rond gaan lopen en hebben een winkeltje bezocht. We kwamen nog een leuk restaurantje tegen met zitzakken op het terras, hier hebben we nog koffie gedronken en daarna vertrokken we weer naar huis. Het was een leuke dag :)






BLACK AND WHITE
Vanochtend ben ik samen met mijn moeder gaan winkelen in Hengelo. Eerst namen we een lekker ontbijtje bij La Place en vervolgens gingen we op zoek naar kleding. Bij de H&M kocht ik een nieuwe bikini en een top, allebei in het zwart wit. Hieronder de foto's :)
Fijn weekend allemaal!



woensdag 21 mei 2014

SUMMERFEELINGS
Vandaag ga ik samen met mijn vriend en zijn ouders naar Giethoorn. Daar huren we gezellig een bootje om te varen. Het plan is om ook nog te gaan picknicken :)
Fijne dag iedereen!

dinsdag 20 mei 2014

INSPIRATION
Omdat deze stijl helemaal mijn ding is heb ik de hele middag zitten scrollen op Tumblr en Pinterest en er uiteindelijk deze collage van gemaakt. Daar kun je toch ook echt uren mee doorgaan he ! hihi




zondag 18 mei 2014

TODAY'S OUTFIT
Omdat ik bijna nooit foto's plaats van mijn outfit, dacht ik laat ik dat vandaag eens doen. Ik draag mijn olifant shirtje die ik van de week bij de Primark heb gekocht. Het jasje komt van de H&M en de jeans van de ONLY, daaronder konden mijn beste vriendjes natuurlijk niet missen .. All stars (: Nu ga ik me omkleden en naar de sportschool, voor de rest ga ik lekker genieten van het zonnetje in de tuin. Fijne zondag iedereen!





zaterdag 17 mei 2014

BIRTHDAY PRESENT
Voor mijn verjaardag die inmiddels alweer 2 maand geleden was, heb ik een 'doe' cadeautje gekregen van mijn vriend. Namelijk een dag skiĂ«n in een skihal in Duitsland. Ik had nog nooit geskied, maar het leek me wel heel gaaf. Afgelopen woensdag waren we allebei vrij, op naar Duitsland dus. We kwamen daar iets voor 10 aan en gingen al snel naar binnen, schoenen passen en op de latten dan maar. We hebben eerst op een vlakke helling geoefend, maar het ging tot mijn verbazing heel erg goed. Na 10 minuten gingen we al de gevorderde helling af, het was echt heel erg leuk om te doen en helemaal niet zo moeilijk. Na een tijdje gingen we daar lekker wat drinken, warme chocolade melk voor de openhaard, heerlijk. We zijn daarna weer gaan skiĂ«n en 's middags gingen we daar wat eten. We konden namelijk onbeperkt eten van het buffet. Het was erg lekker eten daar! Omdat we dichtbij het plaatsje Essen waren, zijn we daar naderhand ook nog heen gegaan. Daar heb ik nog wat kleding gehaald bij de Primark en voor de rest gewoon rond gekeken in alle winkeltjes daar. Op de terug weg naar huis namen we nog een koffie bij Starbucks. Het was een geslaagde dag! Op naar het volgende uitje (:

Ik heb trouwens eindelijk bloglovin aangemaakt, klik hier
ik hoop dat jullie me gaan volgen, ik volg iedereen terug hihi xox


donderdag 15 mei 2014

VOGUE
Vandaag heb ik stage gelopen van 9 tot 6, het was weer een leuk dagje. Om 6 uur ben ik gelijk richting de sportschool gegaan en heb ik even snel 5 km hard gelopen en toen weer richting huis. Daar aangekomen zag ik een nieuw nummer van VOGUE liggen, met een super mooi shirt erin. Daar word ik nou blij van hihi. Nu ga ik mijn fiets pakken en richting mijn vriend. Nog 1 dag stage en dan hebben we weekend, ik kan niet meer wachten (:
Hebben jullie leuke dingen op de planning voor aankomend weekend ?


maandag 12 mei 2014

BEAUTY'S
Vanochtend keek ik in mijn schoenenkast en zag ik deze sandalen staan, ze zijn van Esprit. Ik heb ze vorig jaar al gekocht maar bijna nooit aan gehad. Ik kreeg gelijk zin in de zomer & wil ze dit jaar wel gaan dragen, onder mooie jurkjes bijvoorbeeld. Vanavond ga ik paardrijden, even lekker ontspannen na een lange dag stage (:

zondag 11 mei 2014

A LITTLE BIT LAZY
Wat een lui weekendje dit, behalve vrijdag. Met mijn vriend en zijn familie zijn we wezen paintballen. Het was echt heel erg gaaf, we hebben wel 2,5 uur gespeeld en de verfkogels vlogen ons om de oren. Met als gevolg, heel veel blauwe plekken haha. Gisteren hebben we lekker uitgeslapen en zijn we daarna de stad in gegaan, we gingen lunchen bij de Kater. Vervolgens zijn we naar huis gegaan en op bed gaan liggen. Dat is wat we de hele dag hebben gedaan, series kijken op bed. Heerlijk als de regen op de ramen tikt en je verder niks verplichts hoeft te doen. Vandaag is het ongeveer weer zo'n dagje, behalve dat we vanavond gaan gourmetten voor Moederdag. Gezellig!
Happy Mothers day ♥



donderdag 8 mei 2014

THURSDAY
Zo, de langste werkdag van deze week zit er weer op.
Nog 1 dagje te gaan en dan heb ik weekend.
Morgen na m'n werk ga ik gezellig met mijn vriend en zijn familie paintballen.
Ik ben heel benieuwd hoe 't wordt, vast heel gaaf!
Vanavond ga ik lekker bankhangen. xox



lunch
 

woensdag 7 mei 2014

PRIMARK
Vandaag ben ik met mijn moeder naar de Primark in Nijmegen geweest.
Het was heel gezellig en ik heb deze dingetjes gekocht (:

dinsdag 6 mei 2014

LAST WEEK IN MOBILE PICTURES
Ik keek vandaag op mijn mobiel en zag dat ik vorige week heel wat foto's heb gemaakt.
Al bleken het later bijna alleen maar 'eet' foto's te zijn hihi, maar toch heb ik ze even in
een collage gezet. Vandaag ben ik trouwens naar school geweest en daarna ging ik mij aanmelden bij de sportschool. Basicfit it is! Ik ben meteen gaan sporten en het viel niet tegen. Lekker hard gelopen en daarna nog gefietst. Vanavond ga ik naar m'n vriend en morgenvroeg moet ik onverwachts werken. Even wat uurtjes maken (:


ontbijten voor maar €1,50 bij La Place // wijntje en een biertje bij Molly's // wandelen op het Buurserzand // uit eten bij de Fusting // Van der Poel ijs eten in de auto, maar voordat ik hem kreeg kreeg ik hem eerst in mijn gezicht haha // Lunchen in hartje Amsterdam



 

zondag 4 mei 2014

AMSTERDAM
Afgelopen week ben ik samen met mijn moeder naar Amsterdam geweest.
We vertrokken al vroeg met de trein, ik wilde heel graag nog even langs Victoria's Secret,
dus zijn we eerst naar Schiphol gegaan. Natuurlijk kwam ik daar weer voor een groot
dilemma te staan. Welk geurtje zal ik nemen en wat wil ik nog meer haha, zo gaat het elke keer. Uiteindelijk ben ik voor de bodylotion coconut passion gegaan en kocht ik nog wat lingerie. Toen konden we naar Amsterdam, meteen bij de Vero Moda zagen we dat op alles die dag 20% korting zat. Ik zag een mooi wit colbert en een top met bloemetjes die er perfect bij paste, ik heb ze allebei gekocht. Vervolgens gingen we eerst lekker lunchen bij cafĂ© blom, een broodje filet American en een broodje gerookte kip namen we, je kon daar super lekker eten! Hierna namen we een kijkje bij Forever 21, wat was het druk! Rijen om te passen en om te betalen, ik heb hier dus verder niets gekocht alleen wat rond gekeken. Bij de Hunkemöller kocht ik nog 5 broekjes en deze nam ik mee in een super leuke cadeaubox, ik kocht er ook nog een grote bij als opslagbox voor op mijn kamer.  Verder hebben we de hele dag nog gezellig gewinkeld, het was een geslaagd dagje!


zaterdag 3 mei 2014

O HAPPY DAY
Ja dat was het (: .. Vanochtend ging ik eerst gezellig met mijn vriend en zijn ouders ontbijten bij La Place. Omdat het ontbijt vandaag extra goedkoop was hadden we zoveel gepakt dat we het niet eens opkregen; broodjes, taartjes, cupcakes, toetjes, fruit en noem maar op. 's Middags zijn we gaan wandelen op het Buurserzand, we waren er nog nooit eerder geweest. Het was er echt heel mooi, het zonnetje scheen, we kwamen de koeien tegen, hertjes en voor de rest gewoon een prachtige omgeving. Bij het meer zijn we even blijven staan, het enige wat je hoorde waren kwakende kikkers, overal sprongen ze rond. Nu zijn we thuis lekker aan het relaxen, filmpje erop en onze bestelling is onderweg. We gaan zo pizza eten & verder helemaal niks meer doen .. Heerlijk
Fijne zaterdagavond alleemaal! xox