maandag 29 september 2014

BLACK AND WHITE INSPIRATION
 
 
Hier wat inspiratie om de maandag mee te beginnen.
Fijne dag allemaal ♥



zondag 28 september 2014

NEW IN; FOSSIL WALLET
Zoals gezegd hier mijn nieuwe Fossil portemonnee. Aangezien ik bijna geen enkele portemonnee kan laten liggen wanneer ik er één zie in de winkel moest ik deze wel kopen. Ik zag deze bij de Fossil winkel in Bataviastad. Daar is alles al goedkoper, maar hier zat nog een aanbieding overheen ... van €90,- voor €30,-. Hij is van echt leder en de bovenkant is een zacht ''vachtje''. Ik ben er helemaal blij mee :) & wat een ruimte voor pasjes!

Wat vinden jullie ervan?
~LOVE




zaterdag 27 september 2014

LAST WEEK
Jaa de 2 leukste dagen van de week zijn weer begonnen, zaterdag & zondag
Het was weer een druk weekje op school, maar alle presentaties zijn weer goed afgerond. Ik heb deze week niet veel bijzonders gedaan. Paardrijden, boodschappen doen, de stad in, sporten .. alle standaard dingen. Woensdag ben ik wel naar Batavia stad geweest, qua kleding koop ik daar eigenlijk nooit iets, maar portemonnees! daar kan ik er niet genoeg van hebben, het lijkt onderhand wel een verzameling te worden. Ik zag namelijk een super mooie portemonnee van Fossil liggen, ook nog eens in de aanbieding. Ik kon 'm dus ook echt niet laten liggen, ik zal hem van de week laten zien aan jullie :)

Wat zijn jullie plannen dit weekend?
~LOVE



dinsdag 23 september 2014

WHITE JASMINE
Vandaag is mijn standaard vrije dag en omdat het op het laatste moment helaas niet meer lukte om naar de opening van de Primark in Venlo te gaan had ik dus een hele dag vrij en nog niks in de planning staan. Ook wel fijn! Na gisteravond laat nog even heerlijk te hebben paardgereden sliep ik vanmorgen eerst heel lang uit. Het fijnste aan een vrije dag als je het mij vraagt. Even snel een koffie en daarna fietste ik naar de stad, ik ben even over de markt gelopen en nam nog snel een kijkje bij de Primark & wat zag ik ... Aanbiedingen! ongeveer 2 of 3 € voor shirtjes en truitjes. Ik heb alleen dit keer niks gekocht *applausje*. Vervolgens ben ik boodschapjes gaan doen en nu ga ik zo beginnen aan m'n mega lange afstreeplijstje voor school. Als dat klaar is duiken we nog de sportschool in. Een productief dagje dus :)

Ik zag trouwens gisteravond ineens een ingepakt cadeautje ver onderin een tasje liggen. Wat bleek ... deze had ik afgelopen zomervakantie gekocht in Zeeland en vergeten uit te pakken. Een super lekker ruikende bodylotion, dat zijn nog eens leuke ''verrassingen''.
~LOVE


zondag 21 september 2014

SUCH A LOVELY WEEKEND
En ik ben alweer terug van een heel erg leuk weekend! Vrijdag vertrokken mijn vriend en ik met de trein richting Arnhem, we gingen namelijk een weekendje overnachten in een indianentent in Didam bij de Westernboerderij. Omdat we door Arnhem kwamen met de trein zijn we daar eerst even gaan winkelen en hebben we heerlijk geluncht. Eenmaal aangekomen in Didam gingen we gelijk naar de westernboerderij. We werden daar naar onze tent geleid en kregen er een scooter bij zodat we lekker konden touren in de omgeving. De tent was heel erg mooi, super groot met een doorsnede van 8 meter en het was helemaal indiaanachtig ingericht. Deze avond zijn we gelijk wat boodschapjes gaan doen in het dorp en hebben die avond gezellig in de tent gegeten.


Na het eten bedachten we dat we misschien wel hout konden gaan verzamelen in het bos en daarmee zelf een kampvuur te maken. Zo gezegd zo gedaan, we hadden heel veel hout verzameld en alles in een soort korf gegooid. Het ging nog helemaal niet zo makkelijk aan, maar op een gegeven moment begon het te branden en hadden we heel veel VUUR :). Onder het genot van drankjes en Ben&Jerry's hebben we de hele avond doorgebracht rondom het kampvuur.


Gisteren hebben we bijna de hele dag op de scooter gezeten, we begonnen met een super lekker ontbijtje bij het café Jan&Jan en daarna hebben we mijn oma bezocht want die woont daar redelijk dicht in de buurt. Ook zijn we gaan winkelen in Doetinchem. We kwamen echt helemaal doorweekt terug, wat regende het hard! De hele tent was nat geworden, maar onze bedjes waren gelukkig droog gebleven. Die avond hebben we nog een wijntje gedronken in de Saloon op de boerderij en hebben we allerlei western spelletjes gedaan in de grote hal. We sloten die avond af in een plaatselijk kroegje. Weer een geslaagde dag!



Vandaag gingen we helaas alweer naar huis, na het opruimen van de tent liepen we terug naar het station. Het was een geslaagd weekendje die ik niet snel ga vergeten ♥

Hoe was jullie weekend?
~LOVE

donderdag 18 september 2014

JUST A HAPPY THURSDAY
Vandaag was een heerlijk dagje, niet alleen de zon scheen volop, ik was ook onverwachts om 10 uur vanochtend al vrij. We hebben ons project gepresenteerd en kregen hiervoor een plusje en mochten gelijk naar huis. We zijn toen gezellig gaan ontbijten bij La Place ~jamjam. Vervolgens ben ik in m'n eentje gaan shoppen in Enschede, lekker rustig aan doen en overal kijken. Ik heb heel wat gekocht, daarom binnenkort 3 reviews van producten die ik bij de Douglas kocht en een shoplog van de Primark en C&A. Na het shoppen ben ik boodschapjes gaan doen en nu heerlijk relaxen op de bank met een koffie & vanavond Expeditie Robinson kijken!

Hieronder mijn nieuwe mok van Blond Amsterdam, I♥LONDON.
Fijne avond iedereen!
~LOVE

woensdag 17 september 2014

TELEFOON KIEKJES
Bijna weekend! Alleen het idee is al heerlijk, ik ben zo druk met school dat het bloggen en alle andere leuke dingen er een beetje bij inschieten. Gisteren ben ik wel naar Corpus geweest in Leiden met mijn vriend, op een leuke, speelse en interessante manier kom je dan alles te weten over het lichaam van de mens. We zijn verder ook nog even naar Amsterdam en Schiphol geweest. Aankomend weekend gaan we lekker een weekendje weg, we overnachten 2 nachten in een tipi tent, waarover ik al eerder vertelde. Ik ga heel veel foto's maken zodat ik jullie kan laten zien hoe een weekendje bij de westernboerderij eruit ziet.
Voor nu een collage met foto's die ik tegenkwam op mijn mobiel .. outfits, vriendinnen, liefde, lekker eten & drinken, paardrijden & een paar mooie herinneringen ♥♥

Wat zijn jullie plannen voor aankomend weekend?
~LOVE




zaterdag 13 september 2014


ROOM DETAILS
Hebben jullie dat ook, je koopt wat nieuwe spulletjes voor je kamer en je wil gelijk alles veranderen en opruimen. Dat had ik dus vandaag, ik kocht gister een wit dekbedovertrek bij de Ikea en vandaag kocht ik een kussen met een veer erop en een ananas bloem bij de Intratuin. Ik heb dit gelijk een plaatsje gegeven en mijn kamer weer even netjes gemaakt. Het leek me leuk om meteen wat foto's te maken van bepaalde details uit mijn kamer.

Kijken jullie mee :)
~LOVE



















































woensdag 10 september 2014

MAYBE WE'RE FIREPROOF
Het is alweer woensdag en de schooldagen vliegen echt voorbij. Voordat ik het door heb zitten er alweer 2 volle weken school op. Gelukkig zit ik niet hele dagen op school en doe ik ook nog genoeg leuke dingen :). Van de week heb ik heel fijn paardgereden en ging ik samen met mijn vriend lunchen bij ons standaard café De Kater. De komende weken gaan we ook wat leuke dingen doen, dinsdag gaan we een dagje naar Leiden en bezoeken we Corpus, je krijgt daar een rondleiding door een heel groot ''lichaam'', lekker leerzaam dus. Ook ga ik naar 2 openingen van de Primark, in Venlo en Arnhem... zin in! wie gaat er ook van jullie?

Vandaag had ik een lang dagje, dus ik besloot lekker m'n warme fluffy vest aan te doen van de Primark. Hieronder een overzichtje :)
~LOVE

 

 

zondag 7 september 2014

AUTUMN FEELINGS
Een hele tijd geleden deed de familie van mijn vriend een fotoshoot, ik mocht ook mee en er werden ook heel wat plaatjes geschoten van mij en mijn vriend. Omdat de herfst er bijna aankomt en deze foto's helemaal in de herfstsferen zijn leek het mij leuk om deze te laten zien aan jullie.

Wat vinden jullie ervan? :)
~LOVE



vrijdag 5 september 2014

CONVERSE SPARKLES
Dat All-stars er in allerlei varianten zijn is wel duidelijk , maar gisteren tijdens het online shoppen kwam ik all stars tegen met glitters, de converse Chuck Taylor Toecap Sparkle, klik hier. Ze zijn er in het zwart en wit voor €75,-. Er zijn ook nog hogere modellen. Zelf vind ik het heel leuk, maar of ik ze daadwerkelijk ga kopen weet ik nog niet.

Wat vinden jullie ervan?
~LOVE




LET'S BE INDIANS
Terwijl ik een heerlijke salade eet als lunch en mijn mailtjes check, zie ik een mail voorbijkomen met een reservering. En niet zomaar een reservering, over precies 2 weken gaan mijn vriend en ik een weekendje overnachten in een tipi tent. Niet gewoon op een campingveldje, maar op een westernboerderij vlakbij Arnhem. Er zijn paarden, je kunt er quad rijden, paintballen, lekker eten en drankjes doen in de wild westernbar, bij het kampvuur zitten en nog veel meer indiaan achtige dingen. Helemaal mijn ding, aangezien ik al 14 jaar paardrijd en gek ben op alles met dit sfeertje.
Laat die 2 weken even heel snel gaan :)





Deze salade is echt mijn favoriet en is verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Het is de frisse kipsalade met appel, verkrijgbaar voor €2,99.
Ik heb er zelf stukjes brie, walnoten en stokbrood aan toegevoegd.
~LOVE

dinsdag 2 september 2014

WEDNESDAY MORNING
Goedemorgen, we zitten alweer op de helft van de schoolweek. Gisteren was ik vrij dus vandaag is mijn tweede schooldag. Voordat ik zo naar het station fiets en daar de trein neem naar school eerst even een lekkere smoothie in mijn nieuwe Mason jar die ik vorige week kocht bij de Xenos voor 1,99€. Mijn standaard smoothie bestaat uit Griekse kwark en blauwe bosbessen, een beetje kokos snippers er bovenop en smullen maar! De agenda hieronder heb ik zelf gepimpt, het ideetje kwam van Anne Solveig. Ik vond het er zo leuk uit zien en heel strak! Nu spring ik snel op mijn fiets!
Een fijne dag iedereen.
~LOVE

HIPPIE SHOES
Vorige week liep ik door de Primark en kwam ik deze schoenen tegen. Zoals jullie nu vast wel weten is dit helemaal mijn ding. Hippie achtige schoenen voor 22€! Hieronder even een outfit foto die ik snel maakte voordat ik gister naar school ging (niet de beste kwaliteit dus). Deze schoenen lopen heel erg fijn en ik vind ze hartstikke leuk voor de herfst,
dus herfst .. kom maar op :)
~LOVE