dinsdag 14 oktober 2014

DAYS LIKE THIS...
Het is alweer een week geleden dat ik iets geplaats heb. Geen inspiratie, geen bijzondere uitjes gewoon een herfstvakantie met veel standaard dingetjes. Net zoals vandaag, ik ben heel even de stad in geweest waar ik vervolgens gelijk weer ben weggegaan, wat een drukte! Eenmaal thuis ben ik op de bank geploft met koffie, tijdschriften, muziek, youtube, het boek een weeffout in onze sterren en rtlgemist. Zo vermaak ik me prima! :)

Hebben jullie nog wat leuks gedaan?
~LOVE



dinsdag 7 oktober 2014

LATE NIGHT INSPIRATION
Wat doe je als je je verveelt, uren lang scrollen op weheartit als het aan mij ligt. 
Dat deed ik net en daar rolde deze inspiratie uit :)
Slaap lekker iedereen!
~ LOVE
 

zondag 5 oktober 2014

DAGJE AMSTERDAM + SHOPLOG
Afgelopen donderdag ging ik een dagje naar Amsterdam, we bleken onverwachts super vroeg vrij te zijn dus samen met een vriendin pakten we de trein naar Amsterdam. Eenmaal aangekomen gingen we eerst lunchen bij cafĂ© Blom. Daarna kon het shoppen beginnen, bij Pull & Bear zag ik de jas hangen die ik al heel lang wilde hebben. Ik zag ze wel in meerdere winkels, maar dan waren ze al gauw 60€. Dit had ik dus ook verwacht bij Pull & Bear, maar tot m'n grote verbazing was hij maar 19,99€! Geen twijfel mogelijk, deze kocht ik! Vervolgens dwaalden we door heel Amsterdam en hadden we zin in een frappuccino, op naar Starbucks dus. Toen we aan het einde van de middag weer richting de trein liepen doken we nog even snel een H&M binnen, ik ging de winkel uit met 2 nieuwe truitjes en een vest. Een goed geslaagd dagje dus! Hieronder mijn aankoopjes en wat andere fotootjes :)
~LOVE


 17,99€ H&M
 
 
   Jas 19,99€ Pull & Bear
 
 H&M 9,99€
 
 Vest 9,99€ H&M

vrijdag 3 oktober 2014

NEW PRODUCTS
Gisteren ging ik weer eens naar de DM in Duitsland, ik kocht niet heel veel, maar wilde de dingetjes die ik wel kocht toch even laten zien. De nieuwe baby lips van de electro lijn is in ieder geval super fijn! een mooi kleurtje, smeert fijn en hij ruikt heerlijk! :)

























Balea maskers €0,45 per stuk // Essence wenkbrauwen set €2,45 // Essence Big lash curl mascara €2,25 // Sensodyne tandpasta €2,15 // Baby lips Strike a Rose €2,45 // Balea trend it up beschermingsspray €1,95 // Balea puprle kisses douchegel €0,55 // Nivea deo roller €1,55 // Tissues €0,75

woensdag 1 oktober 2014

OPENING PRIMARK ARNHEM
Jaaa er is weer 1 bij in Nederland, de TIENDE! Gisteren was namelijk de opening van de Primark in Arnhem, samen met mijn vriend mocht ik bij de persopening zijn. Vroeg in de ochtend stapten we in de trein richting Arnhem en na iets meer dan een uurtje stonden we binnen in de nieuwe Primark. Het was allemaal weer super goed geregeld, een lekker ontbijtje, een leuke goodiebag en veel gezelligheid :)

Deze Primark is de grootste van Nederland, met een oppervlakte van 5.600 vierkante meter en 2 verdiepingen. Het zit gevestigd in het oude Bijenkorf filiaal. Ook bij deze Primark  hing zoveel leuke kleding, echt genoeg keuze dus. Ik kwam daarom ook weer thuis met de altijd bekende grote kartonnen tas, terwijl ik toch bijna elke week 2 keer bij de Primark kom hier in de stad .. oeps haha.

Wat mij ook opviel waren alle sjaals, zoveel leuke, zachte, super grote kleurrijke sjaals! De fluffy jassen, truien en vesten zag je ook overal hangen. Heel veel herfstachtige kledingstukken dus. We hebben ons in ieder geval prima vermaakt in dit hele mooie nieuwe Primark filiaal!

~LOVE