donderdag 10 april 2014

YESTERDAY
Gisteren was ik vrij, in de ochtend moest ik eerst  naar de tandarts & daarna bedacht ik om lekker weer een dagje weg te gaan met de trein. Ik haalde mijn vriend om half 12 van school en we stapten in de trein richting Roermond, onderweg kwamen we langs Nijmegen. Daar is van de week een nieuwe Primark geopend dus daar gingen we even een kijkje nemen. Ik wilde al heel lang het t-shirt van Coca Cola, die heb ik dus gekocht en nog een paar sokken. We hebben nog even wat gegeten in Nijmegen en zijn toen weer snel verder gegaan met de trein. Toen we in Roermond aankwamen gingen we daar naar de outlet, de hele middag hebben we daar gezellig rond gekeken en kocht ik nog een tas van Fossil. Op de terug weg haalde ik een koffie bij Starbucks en toen kon de terugreis beginnen. Die duurde wel heel erg lang, 3,5 uur! En dat was te merken, toen we thuis kwamen vielen we als een blok in slaap, maar het was wel een leuke dag (:
6 opmerkingen:

 1. Zo te lezen hebben jullie een leuke dag gehad! Mijn vriend en ik vinden het ook altijd leuk om zulk soort dingen te doen. Het Coca Cola shirt en de fossil tas vind ik ook heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap dat je je zo goed kon inhouden bij de Primark ;) Het shirtje is erg gaaf & je Fossil tas ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een gezellig dagje! Leuk shirt heb je gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's zeg en wat een leuke dingen ik kom altijd met een grote tas naar buiten zetten -.- haha liefs en een goed weekend x

  BeantwoordenVerwijderen