zaterdag 17 mei 2014

BIRTHDAY PRESENT
Voor mijn verjaardag die inmiddels alweer 2 maand geleden was, heb ik een 'doe' cadeautje gekregen van mijn vriend. Namelijk een dag skiën in een skihal in Duitsland. Ik had nog nooit geskied, maar het leek me wel heel gaaf. Afgelopen woensdag waren we allebei vrij, op naar Duitsland dus. We kwamen daar iets voor 10 aan en gingen al snel naar binnen, schoenen passen en op de latten dan maar. We hebben eerst op een vlakke helling geoefend, maar het ging tot mijn verbazing heel erg goed. Na 10 minuten gingen we al de gevorderde helling af, het was echt heel erg leuk om te doen en helemaal niet zo moeilijk. Na een tijdje gingen we daar lekker wat drinken, warme chocolade melk voor de openhaard, heerlijk. We zijn daarna weer gaan skiën en 's middags gingen we daar wat eten. We konden namelijk onbeperkt eten van het buffet. Het was erg lekker eten daar! Omdat we dichtbij het plaatsje Essen waren, zijn we daar naderhand ook nog heen gegaan. Daar heb ik nog wat kleding gehaald bij de Primark en voor de rest gewoon rond gekeken in alle winkeltjes daar. Op de terug weg naar huis namen we nog een koffie bij Starbucks. Het was een geslaagde dag! Op naar het volgende uitje (:

Ik heb trouwens eindelijk bloglovin aangemaakt, klik hier
ik hoop dat jullie me gaan volgen, ik volg iedereen terug hihi xox


6 opmerkingen:

 1. Ahw, wat een super leuk cadeau! Skiën is inderdaad helemaal niet zo moeilijk, en super leuk! Klinkt als een leuke dag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah dat klinkt heel gezellig! Ik heb het nog nooit gedaan maar wil het wel eens proberen :) En Essen is een leuk stadje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk cadeau van je vriend! Ik zal je even volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh! Echt een leuk cadeautje :)! Leuke foto's ook :)!x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zo te zien/lezen een heerlijke dag gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen