zondag 21 september 2014

SUCH A LOVELY WEEKEND
En ik ben alweer terug van een heel erg leuk weekend! Vrijdag vertrokken mijn vriend en ik met de trein richting Arnhem, we gingen namelijk een weekendje overnachten in een indianentent in Didam bij de Westernboerderij. Omdat we door Arnhem kwamen met de trein zijn we daar eerst even gaan winkelen en hebben we heerlijk geluncht. Eenmaal aangekomen in Didam gingen we gelijk naar de westernboerderij. We werden daar naar onze tent geleid en kregen er een scooter bij zodat we lekker konden touren in de omgeving. De tent was heel erg mooi, super groot met een doorsnede van 8 meter en het was helemaal indiaanachtig ingericht. Deze avond zijn we gelijk wat boodschapjes gaan doen in het dorp en hebben die avond gezellig in de tent gegeten.


Na het eten bedachten we dat we misschien wel hout konden gaan verzamelen in het bos en daarmee zelf een kampvuur te maken. Zo gezegd zo gedaan, we hadden heel veel hout verzameld en alles in een soort korf gegooid. Het ging nog helemaal niet zo makkelijk aan, maar op een gegeven moment begon het te branden en hadden we heel veel VUUR :). Onder het genot van drankjes en Ben&Jerry's hebben we de hele avond doorgebracht rondom het kampvuur.


Gisteren hebben we bijna de hele dag op de scooter gezeten, we begonnen met een super lekker ontbijtje bij het cafĂ© Jan&Jan en daarna hebben we mijn oma bezocht want die woont daar redelijk dicht in de buurt. Ook zijn we gaan winkelen in Doetinchem. We kwamen echt helemaal doorweekt terug, wat regende het hard! De hele tent was nat geworden, maar onze bedjes waren gelukkig droog gebleven. Die avond hebben we nog een wijntje gedronken in de Saloon op de boerderij en hebben we allerlei western spelletjes gedaan in de grote hal. We sloten die avond af in een plaatselijk kroegje. Weer een geslaagde dag!Vandaag gingen we helaas alweer naar huis, na het opruimen van de tent liepen we terug naar het station. Het was een geslaagd weekendje die ik niet snel ga vergeten ♥

Hoe was jullie weekend?
~LOVE

15 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat klinkt echt geweldig! Lijkt me superleuk om eens te doen.

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er erg gezellig uit!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen je het voor t eerst zei was ik al heel benieuwd en het ziet er precies zo uit als hoe ik had gedacht. Echt super leuk! Jammer van de regen, maar ach zo lang je bed maar droog is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw dit lijkt me heel leuk om eens te doen! En wat een mooie foto van jullie tweetjes, super lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van glamping gesproken! Ziet er echt heel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zag er echt superleuk uit zeg, hoe origineel!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een gezellig weekend :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooie foto's :)! Zou ik ook wel eens willen doen, in zo'n indianentent logeren :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er gezellig uit! Volgens mij hebben jullie een leuk weekend achter de rug!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat ontzettend leuk lijkt dat me! Ik ga hem even noteren, wie weet dat ik mijn vriend ook wel zo ver krijg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, dit lijkt me ontzettend leuk om eens te doen! En wat een lieve foto van jullie zeg :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tjonge, wat leuk,... dat zouden mijn man en ik denk ik ook wel heel leuk vinden om te doen....het ziet er beregezellig gezellig uit, en je kan zien dat jullie het erg leuk vonden....leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen