woensdag 1 oktober 2014

OPENING PRIMARK ARNHEM
Jaaa er is weer 1 bij in Nederland, de TIENDE! Gisteren was namelijk de opening van de Primark in Arnhem, samen met mijn vriend mocht ik bij de persopening zijn. Vroeg in de ochtend stapten we in de trein richting Arnhem en na iets meer dan een uurtje stonden we binnen in de nieuwe Primark. Het was allemaal weer super goed geregeld, een lekker ontbijtje, een leuke goodiebag en veel gezelligheid :)

Deze Primark is de grootste van Nederland, met een oppervlakte van 5.600 vierkante meter en 2 verdiepingen. Het zit gevestigd in het oude Bijenkorf filiaal. Ook bij deze Primark  hing zoveel leuke kleding, echt genoeg keuze dus. Ik kwam daarom ook weer thuis met de altijd bekende grote kartonnen tas, terwijl ik toch bijna elke week 2 keer bij de Primark kom hier in de stad .. oeps haha.

Wat mij ook opviel waren alle sjaals, zoveel leuke, zachte, super grote kleurrijke sjaals! De fluffy jassen, truien en vesten zag je ook overal hangen. Heel veel herfstachtige kledingstukken dus. We hebben ons in ieder geval prima vermaakt in dit hele mooie nieuwe Primark filiaal!

~LOVE

9 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk dat je samen met je vriend naar de opening bent gegaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fluffy jassen, vesten en truien zie je overal, hè?! Die tartan sjaal vind ik prachtig! En die kussens moet ik als London lover toch eigenlijk ook aanschaffen. Ik wacht nog steeds met smart op een Primark in het Noorden van het land. Er ging een gerucht dat er eentje in Groningen zou komen. Fingers crossed!

    Ga je nog laten zien wat je hebt geshopt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit jaar openen er nog 2 filialen, 1 in Rotterdan en 1 in Den Haag dus inderdaad hopen dat er dan ook nog 1 in Groningen komt! & ja een shoplog komt eraan :)

      Verwijderen
  3. Die sjalen! Leuk dat je bij de opening kon zijn. Ik wacht nog steeds op een Primark in Utrecht haha :')

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja Primark Utrecht,?....was het maar zo een feestje!In de pers heb ik vernomen dat we die voorlopig nog niet hoeven te verwachten...helaas! het zit er nog niet in!...

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  4. Die sjaals, echt een grote reden waarom ik er echt naartoe wil! Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen