maandag 3 augustus 2015

DE oplossing voor mannen en hun overhemden.

overhemden.com

Dat winkelen met mannen niet altijd een pretje is hebben vast velen van ons ervaren, maar zelfs het shoppen via internet kan nog knap lastig zijn. Wanneer een man bijvoorbeeld een overhemd zoekt, zoekt hij op basis van zijn boordmaat en de kleur van het overhemd. Maar waar kan je dat nou het makkelijkst, snelst en het best doen, dat is de vraag want er zijn nauwelijks webwinkels die daar rekening mee houden. Er is zoveel keuze in merken, soorten, modellen, varianten, boorden, winkels, webshops, in alles gewoon, waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. De oplossing is dichterbij dan je denkt. Op www.overhemden.com kun je makkelijk de juiste boordmaat en de kleur vinden.


Op overhemden.com staat niet het zoeken naar overhemden centraal, maar het vinden er van. Het gaat om de allerbeste overhemden. Met een verzameling van merken en overhemden die één ding gemeen hebben, het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. 

Op deze site zijn niet alleen overhemden te koop, maar ook t-shirts, ondergoed, accessoires en sokken. Niet zomaar sokken, maar Happy socks!

happy socks
Mochten de mannen nu ineens heel enthousiast zijn geworden en toch willen winkelen dan is er ook nog een winkel in Amsterdam aan de Maasstraat 89 waar ze ook terecht kunnen voor deze overhemden. Heerenzaak M!

Dus sla je slag :)

2 opmerkingen:

  1. handige tip, moet ik onthouden voor mijn man...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. woow mooie foto's heb je, welk fototoestel gebruik je? Heb je ook een speciale filter gebruikt (zoja welke?) ik wil dit ook kunnen.

    groetjes

    Caro

    BeantwoordenVerwijderen