woensdag 27 augustus 2014

MACARONS, BABYLIPS & THE LAST SONG
Vanmiddag ging ik even naar de Kruidvat om te kijken naar de Limited editon van de Nivea kokosnoot lipbutter, ik kwam alleen thuis met 4 andere dingen want deze lipbutter hadden ze helaas niet. Wel zag ik in dit schap Babylips labello hangen voor 1,49€ (deze prijs klopte uiteindelijk niet bij de kassa, maar ik mocht hem daar wel voor meenemen, lang leve de klant is koning) Ik kocht dit keer de blauwe, die je lippen hydrateert. Is hij net zo fijn als de roze en paarse? Ook zag ik een macaron masker van Dr van der hoog, het is een peeling off masker. Deze kreeg je gratis als je op je Kruidvat extravoordeelkaart 150 punten had staan, die had ik dus die nam ik mooi gratis mee :). Om nog even bij de macarons te blijven kocht ik bij de Primark deze schattige lipgloss in de vorm van een macaron. Aan de onder kant zit een klepje waar de lipgloss inzit. Ik vond hem heel leuk en voor 1,50€ kon ik 'm niet laten liggen! Als laatste haalde ik bij de bibliotheek het engelse boek The last song. Ik heb de film ooit gezien maar kan me helemaal niet meer herinneren waar hij over ging, dat ga ik dus lekker nog een keer beleven in dit boek :) Fijne avond!
~Love




14 opmerkingen:

  1. Oh wauw, wat fijn dat je die babylips voor een hele voordelige prijs hebt meegekregen! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij hebt vast een beetje een superlucky dag vandaag...bofkont bij het kruidvat! en dan ook nog zo iets leuk aangeschaft bij Primark en een heerlijk boek om de avond door te komen...heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke items! Ik ben benieuwd naar het boek x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke spulletjes zeg de lipgloss in de macaroni ziet er echt super leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. The Last Song heb ik de film van gezien. Benieuwd naar het boek! Leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. The last song heb ik gezien volgens mij een jank film... en wat een leuke dingetjes heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke aankopen! Die macaron is superleuk!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat macaron masker is heerlijk, ben benieuwd naar die andere macaron. En ik heb je genomineerd voor een Liebster Award, de info staat hier http://metloes.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. I saw the movie but I would love to read the book of The Last Song :)
    xo TJ

    http://www.hislittlelady.com

    BeantwoordenVerwijderen