zaterdag 16 augustus 2014

SHOPLOG; DM
Zoals waarschijnlijk wel meer van jullie doen ga ik meestal naar de DM in Duitsland om daar make-up en andere beauty spulletjes te kopen. Het meeste is daar gewoon een stuk goedkoper, plus dat ik er altijd zoveel lekkere kokos producten zie liggen! Gister ben ik dus naar Duitsland gereden omdat ik een nieuwe foundation en nog wat andere dingetjes nodig had. Ik kwam natuurlijk wel weer thuis met iets meer dan nodig haha.
Let's have a look!
// Nivea deo roll €1,55 // Dove OilCare €1,95 // wattenstaafjes €0,25 // Mascara Essence €2,25 //Catrice Nude foundation €7,45 // P2 Sand style nagellak €1,95 // P2 oogschaduw stick €2,95 // Baby lips Cherry me €2,45 // Bodylotion treaclemoon kokosnoot en raspberry €0,95 p.s // Aussie haarmasker €1,45 // Balea kokosnoot en nectarine Deospray €0,65 // Balea more blond spoeling €1,45 //
 
Ik ga nog een aantal reviews maken natuurlijk, maar ik kan al verklappen dat de mascara van Essence heel erg fijn is! Normaal gesproken koop ik altijd mascara van Bourjois, ik dacht laat ik eens een goedkopere proberen (€2,25) en wauw wat krijg je er lange en volle wimpers van!
~Liefs

15 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuke spulletjes. Ik wil ook graag nog eens naar Duitsland om te kijken. Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar de mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een fijne producten aangeschaft, het is echt vrouwen eigen om met meer thuis te komen dat je in eerste instantie van plan was om aan te schaffen... ik ben ook echt erg benieuwd naar de mascara....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt heel jaloers op je haha, ik wil ook zo graag eens naar de DM!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spulletjes! Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! Kijk op mijn blog voor meer informatie. Liefs Esmee ♡ (esmeevandijk.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een heerlijke shoplog. Je hebt super leuke spulletjes gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie aankopen :) wil ook weer naar dm!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke dingen heb je gekocht! Ik ben heel benieuwd naar die foundation van Catrice!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijne producten en ik snap waarom je dat doet. Ga zelf ook vaak naar de DM maar dan om zaden en pitten voor in de muesli te kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil zelf ook eens graag naar de DA, je hebt echt leuke dingen geshopt!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  10. love all of them!

    Irene
    www.thedailylace.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een hoop leuke aankopen zeg! Ik vind 't altijd geweldig om in Duitsland te gaan winkelen, haha. Alles is daar zoveel goedkoper, ideaal! Ik ben trouwens heel benieuwd naar je review over de Essence mascara :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die mascara van Essence gebruik ik ook, hij is goed hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heey Ryanne, Guess What?! We hebben je genomineerd voor de Sunshine Blogger Award. Kijk voor meer info op onze blog!
    Liefs!
    Alies & Arjanne -A&A

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke spulletjes zeg! Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster Award en het artikeltje kan je vandaag vinden op mijn blog. Dit is het : http://milesawayfromwonderland.wordpress.com/2014/08/20/liebster-award/#more-852
    Veel liefs, Amber

    BeantwoordenVerwijderen