zaterdag 1 november 2014

MIJN WEEKJE; EEN NIEUWE MOBIEL
& 2 GESTOLEN FIETSEN
Haaay allemaal. Het is weer weekend ♥♥ Deze week begon goed, maandagochtend ging ik een paar uurtjes naar school en daarna vielen ineens alle lessen uit, samen met een vriendin gingen we naar haar vriend die een boerderij heeft, genoeg te doen dus. 's Middags hebben we nog samen een cake gebakken, die uiteindelijk zwart is geworden *oeps*. Dinsdag en woensdag was ik vrij dus heb ik lekker in huis rondgehangen en ging ik nog even snel naar de C&A om een spijkerbroek te halen die je op de foto ziet :). Donderdag weer een kort schooldagje, dus gingen we 's middags weer naar een vriendin om pannekoeken te bakken en huiswerk te maken, gezelligheid! Vervolgens werd ik opgehaald door m'n vader omdat we naar de Mediamarkt gingen, de Samsung Grand Neo was namelijk in de aanbieding voor €160,-! Mijn oude Samsung galaxy ace was nodig aan vervanging toe, dus ik twijfelde geen moment en kocht 'm. Wat een fijn ding, maar wel mega groot ... even wennen dus. Vrijdag vielen er weer heel wat lessen uit dus nam ik al vroeg de trein terug naar huis, eenmaal aangekomen op het station was m'n fiets gestolen. De 2E!! in  2 weken tijd, echt heel erg balen! Ik ging dus wat minder leuk het weekend in, maar dat maken we morgenavond dubbel en dwars goed. Dan ga ik gezellig drankjes drinken met mijn naamgenootje!
Allemaal een fijn weekend! ~Liefs.

 

15 opmerkingen:

 1. 2 x je fiets gejat in zo een korte tijd is behoorlijk balen....logisch dat je wat minder het weekend ingaat, maar probeer toch maar te genieten van het avondje met je naamgenootje...fijn weekende!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zuur van je fietsen, echt stom altijd! Die broek is echt heel mooi trouwens, had nooit geraden dat ie van C&A komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow das echt wel heel erg rot, 2 keer je fiets gestolen hebben op zo'n korte tijd. Amuseer je morgen maar goed zodat je dit een beetje kan vergeten!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen dat je fiets weer gestolen is!
  Die gsm wil ik ook hebben! :)

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awh, dat na twee weken al, dat je fiets gestolen wordt.. Balen! Op een boerderij je tijd vertoeven lijkt me echt het meest relaxte dat er is. Cake die aanbrandt komt me bekend voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk om te lezen en balen van die 2 gejatte fietsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat balen van je fiets zeg! Wel leuk dat je een nieuwe mobiel hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend van je fietsen zeg, en zo snel na elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend rot dat je fiets alweer is gestolen! Maar gelukkig heb je verder wel een leuke week gehad :) Je nieuwe mobiel is heel mooi! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat erg van je fiets! Kan daar zo boos om worden. mensen moeten gewoon lekker van andermans spullen afblijven. Bah.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. That's cool you got a new Galaxy, great snapshots!

  xx,
  Tania
  http://inspiremyfancy.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, zo balen van je fiets! Ik snap echt niet dat mensen dat kunnen, ik zou me zo rot voelen met dat geweten. Je telefoon is echt leuk! Zul je vast veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen